Preview Mode Links will not work in preview mode

Funderar du på att starta en podd? Kanske har ni pratat om hur ni skulle kunna starta en podd på jobbet? Eller är du som vi, har hållit på ett tag och inser att det finns en hel del kvar att lära sig?

I Podgeek kommer vi att utforska så många aspekter av poddande som vi kan komma på.

Lena Göthberg och Per Olof Arnäs

Podchaser - Podgeek

Sep 21, 2020

I avsnitt 63 går vi igenom 10-i-topp-listan över vad man ska ta sig tid att fundera över när man hållit på och poddat ett tag. P.O. säger efter 40 avsnitt. Ja, det kanske stämmer. Innan man hunnit dit ska man fundera över lite andra saker, dem har vi listat i förra avsnittet #62. 

Att stanna upp och fundera...


Sep 7, 2020

Vi var alla barn i början, vi tittar tillbaka på hur det såg ut när vi började för sex år sedan. Vad hade vi gjort annorlunda om vi börjat idag? 

Vi har listat våra 10 bästa tips till dig som är ny inom podcasting. I nästa avsnitt kommer vi att lista 10 saker som du bör tänka på efter att du kommit igång...


Sep 1, 2020

VI har haft ännu en livesändning, denna gång på temat ljudkvalitet. Vår lyssnare Peter Gropman, till vardags radiojournalist, lyssnade på ett av våra senaste avsnitt och hade lite synpunkter på hur vi lät. Vi som älskar feedback bestämde oss för att bjuda in Peter på ett samtal om just bra ljud. 

Avsnittet...